Дневниците на принцесата: Още модни успехи за Кейт в Канада

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да са много заети с ежедневните си публични изяви по време на обиколката си в Канада, но за нас е истинско удоволствие да се наслаждаваме на снимките им и по-специално на неизменно впечатляващия стил на херцогинята. 

Вчера двойката за пръв път беше придружена от двете си деца на събитие, организирано за забавлението на малчугани на служители в армията. Принц Джордж отново бе облечен в къси панталонки и пуловер, докато принцеса Шарлът очарова всички в светлосиня рокля, съчетана с жилетка и обувки, също издържани в нюансите на синьото.

И докато синият цвят се очертава като любим на кралското семейство, разнообразие от нюанси не липсва единствено в облеклата, които Мидълтън избира за своите появи. На вечерно събитие я видяхме в елегантна рокля в червено на Preen, а на следващия ден – в зелена с марка Dolce&Gabbana, докато посещаваше университетски кампус. Медиите на Острова пък изтъкнаха, че по време на визитата си в Каркрос, Кейт е била с един от любимите си чифтове ботуши, които носи вече над 10 години! 

Още за стила на Кейт Мидълтън по време на кралската визита в Канада вижте в галерията! (Снимки: Profimedia)