Да извървиш миля в обувките Christian Louboutin на Сабрина и Идрис Елба

Средствата от продажбите на обувките от капсулната колекция на Идрис и Сабрина ще бъдат дарени за благотворителност.

Новите предложения на Christian Louboutin – марката, символ на лукса сред обувките, са създадени съвместно със семейство Елба. Моделите част от “Walk a Mile in My Shoes”, както е именувана капсулната колекция, са първият дизайнерски проект на Идрис и Сабрина за бранда, и то със специална цел – 100% от приходите от продадените модели ще бъдат дарени за пет благотворителни организации.

“Говорехме за това, което се случва по света и търсехме как можем да помогнем”, споделя Сабрина пред Vogue. “Аз исках да предоставя нещо повече от чек. Исках да осигуря някакви практични решения, които да могат да се надграждат, за да предизвикаме системна промяна.”

Колекцията от 20 модела създават с мисълта за хората от различните раси и какво би било практично и стилно, така че да подхожда на всеки цвят на кожата. В резултат моделите са в двата полюса – или в светъл и пъстър принт, или в черно и червено.

Това няма да бъде последният път, в който звездното семейство ще работи с Louboutin. От марката разкриват, че са планирали още съвместни проекти за в бъдеще и всички от тях ще има благотворителна цел.