Чантата от Furla, която плени италианския стил

Един от иконичните модели на марката, Furla Metropolis, преживява ренесанс по италиански.

Повече от всякога се нуждаем от класически модел като този в колекциите си. Практичният дизайн, посветен на всички жени, които не оставят нищо да ги спре, лесно придружава и сутрешни, и вечерни визии – именно това ни трябва през забързаната есен.

Изработена от зашита кожа, тази линия се предлага в два модела със заоблена форма, презрамка и дръжка, страна на известната правоъгълна кръстосана част.

Цветовата палитра изразява емблематичното ДНК на марката и варира от класическото черно и бяло до по-оживени предложения като електрическо синьо, огнено червено или топлите нюанси на жълто и оранжево. Характерната система за затваряне ABS, която е тон в тон, е също част от тази хроматична игра.

Моделът е за първи път представен на пазара през 2014 година и мигновено получи одобрението на фешънистите. Скоро след това видяхме известни личности като Елза Хоск, Джиджи Хадид и Джесика Алба да го носят.

Нещо ни подсказва, че историята ще се повтори с обновения лик на модела, затова побързайте да сте сред първите, които ще го притежават. Разгледайте снимките в галерията, за да си изберете любим вариант на чантата.

Popular