Steal The Look с Calvin Klein есен/зима 2022

Секси бельо, изтънчен деним, класически цветове, не чак толкова класически силуети, Calvin Klein has it all.

Посланиците на тазгодишната есенно-зимна колекция представят най-новите модели за сезона, заснети и режисирани от Аласдеър МакЛелън. Модерни, минималистични и чувствени, кадрите напълно олицетворяват симплицирания стил, с който марката е известна. Онзи, който познаваме и обожаваме.

Сериите от видеа включват талантите, пресичащи пътищата си в света на Calvin Klein. Свят, в който ежедневните активности (работа, тренировки, вечеря, дори моментите на скролване в социалните мрежи) са всичко друго, но не и обикновени.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Calvin Klein (@calvinklein)

Пред обектива на бранда застават актрисата и режисьор Клои Севини, певецът, текстописец и актьор Доминик Файк, артистът ДЖЕНИ, актрисата, изпълнител и текстописец Михаела Хае Родригес, актрисата и активист Сюзън Сарандън и актьорът, продуцент Яхия Абдул-Матеен II.

Моделите, които също се включват в представянето на актуалните творчески виждания на CK, са Акон Чангку, Ефрон Данциг, Франс Съмърс, Кейт Холт, Лила Мос, Прешъс Лий и Риан Ван Ромпей.

Новите модели бельо и ежедневно облекло включват Embossed Icon – логото на бранда с релефен повтарящ се дизайн, както и Bonded Flex, предлагащ пълен комфорт при безшевните модели. Те, от своя страна, са изработени от комбинация рециклирани материали.

Моделите от Modern Cotton, обхващащи бралети с едно рамо, модернизират един от най-емблематичните стилове на Calvin Klein. А Modern Cotton Naturals предлагат неконвенционални нюанси и кройки, изработени от изключително устойчиви влакна.

Дънките на бранда отново канализират младежкия дух на 90-те години, този път чрез подобрените си функционални детайли, динамични текстури и обновени пропорции.

Всъщност Calvin Klein винаги залага на смели и прогресивни идеали, претворени да отговарят на глобалните възприятия. Модерният и минималистичен подход към дизайна, провокативните изображения и автентичната връзка с попкултурата, ни карат да се чувстваме искрено влюбени. За пореден път.

Всички горещи предложения ще откриете в магазините на Calvin Klein в Serdika Center и Paradise Center.

Hero Slider