Бременната Криси Тийгън е поразително секси

Много чувствена и модно ориентирана е първата фотосесия на Криси Тийгън, в която тя показва вече нарастващото си коремче. 

Вместо да се снима без дрехи, както избират много нейни колежки и риалити звезди, Тийгън изгрява на корицата на InStyle Австралия в дизайнерски тоалети от колекциите за новия сезон. 
Широко усмихната и наистина сияща, Криси е поразяващо секси в дълги рокли с високи цепки и дълбоки деколтета, като на няколко от тях подчертава коремчето си с ръка. Стайлингът е много естествен, като косата на модела е прибрана на високо и съвсем небрежно кокче, а лицето ѝ е подчертано с бронзант, златисти сенки и лек безцветен гланц на устните. 
През октомври 2015 Криси и съпругът ѝ Джон Леджънд разкриха, че най-накрая очакват първото си дете. Топмоделът сподели с феновете си, че е имала проблеми със зачеването, а бременността ѝ е едно от най-дългоочакваните събития в живота ѝ. 
В интервюто Криси споделя, че Ким Кардашиян ѝ е дала доста съвети за начина ѝ на обличане по време на бременността. “Каза ми да се насоча към разтегливите материи. Винаги съм искала да бъда жената, която подчертава корема си, защото мисля, че изглежда много красиво и смятам, че трябва да се възползваме от това. Ким постъпва точно така и много ми харесваше да виждам коремчето ѝ, знам, че Кание се е чувствал по същия начин. Имаме късмет, че сме с мъже, които смятат бременността за секси. Слава богу!”
Снимки: InStyle Australia