Бельото на Риана за Свети Валентин – ретро кич

Колекцията бельо на Риана за Свети Валентин е тук, но като че ли очаквахме повече.

Певицата пусна три кадъра, на които е с червено бельо от собствената си марка Savage x Fenty. Сутиен и бикини от тюл в цикламено са украсени с червени сърца, а стайлингът на Рири е допълнен от червени ръкавици от кадифе и украшение за глава във формата на сърце.

За съжаление, цялата визия изглежда шарена и евтина, комбинацията от цветове, тюлът, перата, плюшените ръкавици и кръстосаните ленти на дупето… Лилавата завеса, използвана като фон, също допринася за това неприятно усещане.

Моделът повече ни напомня на нещо, купено от Джъмбо, отколкото на модел, създаден от поп звездата. Можем единствено да се надяваме следващите модели от Светивалентинската колекция да оставят по-добро впечатление.

Напоследък Риана е по-сериозно ангажирана с марката си бельо и с козметиката си, които се радват на голям успех. За феновете, на които им липсва музиката на Рири, тази година има добра новина. В коментар в Инстаграм, певицата обеща нов албум през 2019-а, макар че така и не е споделила никакви други подробности.