Ашли Греъм и майка й заснеха кампания по бански

Най-известният plus-size модел Ашли Греъм отново създава бански за всякакъв тип фигура в петата си колекция за Swimsuits For All.

И за да покаже, че банските са наистина за всички, тя кани майка си Линда Греъм да й партнира в рекламната кампания!

“Майка ми е моят модел за подражание още от детството и е изиграла важна роля в развитието на моята увереност,” коментира решението си Ашли, която от години се бори за разбиване на статуквото, налагано от модната индустрия. “Тя ме караше да приемам тялото си такова, каквото е, преди да съществува тази обществена нагласа. А нейният подход към собствената й фигура оформи в мен позитивната насока, която имам към себе си. Така че нямаше по-подходящ човек, който да се присъедини към мен, за да покажем красотата във всичките й размери и форми. Плюс това изглежда невероятно!”

Двете Греъм пътуват до Мароко, за да заснемат пъстра фотосесия на фона на пясъци, камили и шатри, облечени в още по-пъстри и смели бански костюми. Линда споделя, че не е носила модел от две части от 80-те години, но Ашли я окуражила да открие вътрешната си сила. “На 53 години съм и тя ме вдъхнови отново да се гордея с тялото си.”

Вижте снимките в галерията!