Андре Леон Тели поднесе изненада по темата “Ким Кардашиян”

Когато една от най-емблематичните личности в историята на VOGUE реши да коментира Ким Кардашиян, всички слушат!

Андре Леон Тели, който в продължение на 30 години е модно светило в американския Vogue, изненадващо оповести, че наистина харесва Ким.

“Тя е земна, елегантна и абсолютно cool” – описва я АЛТ. И отива дори по-далече, като нарича риалити звездата една от своите “любими музи”.

Изявлението му предизвика нещо като мексиканска вълна в модните среди. В момента атмосферата около Ким Кардашиян и VOGUE е по-нажежена отвсякога, а слухът, че риалити героинята най-после ще успее да се добере до заветната корица става все по-упорит. Идеята до неотдавна изглеждаше немислима – заради хладно-презрителното отношение на кръга Ана Уинтур към пищната и амбициозна арменка без особени таланти. Но в поледните месеци се говори, че Кание Уест лобира толкова настоятелно за годеницата си, че Ким все повече се доближава до мечтата си да украси модната библия.

Ким и Андре на обяд в Париж

Само преди две седмици, творческият директор на Vogue Грейс Годингтън също не отрече възможността. На въпрос снимат ли Ким за корица, тя отговори уклончиво с “Боже, не знам. Какво бих могла да кажа”.

Което ние ще приемем по-скоро като да! 

Лео и Кардашиян вече са доста близки

При всяко положение появата на Ким Кардашиян на корица ще е събитие, което пише история. Ана Уинтур и преди е доказвала, че не се страхува да налага генерални промени в политиката на изданието. Тя е и тази, която първа се осмелява да допусне кино и музикални звезди на “свещената” корица. Така че остава да разберем скоро дали следващата й революция ще носи инициалите КК.

Снимка: Profimedia