Акценти от новата колекция на Folli Follie

Новите предложения на любимата ни марка за бижута, часовници и аксесоари Folli Follie ни пренасят в един свят, в който блясъкът е на почит. 

Тук откриваме актуалния през цялата 2016 метик в сребристо и златно, под формата на кокетни малки ранички и клъчове, чрез които с лекота поставяме акцент във визиите си този сезон. Чантите са прекрасно допълнение и към най-обикновените тоалети, което ги прави подходящ избор за фирменото коледно парти или Новогодишната нощ.

При бижутата сребърното и розовото злато владеят тенденциите. Съчетани с камъни и плетки, тези малки блестящи съкровища са подходящ подарък за скъпите жени в живота ви, а защо не и за вас самите. Ние се влюбихме в колиетата тип “choker”, в които ретро вдъхновението е на почит, а също и в красивите обеци с деликатно проблясващи перли. 

Накрая, няма как да не отредим специално внимание на часовниците – този толкова класически аксесоар. Един универсален моден съвет гласи, че независимо с какво сте облечени, когато добавите часовник към тоалета си, той моментално се превръща в една идея по-стилен. 

Не пропускайте да се включите в играта на Miss Bloom и Folli Follie, в която можете да спечелите стайлинг в бутика на марката в Serdika Center, професионален грим от MAC и фотосесия. Научете как тук!