Shape of My Heart: Подарете сърцето си с Folli Follie

Покажете уникалността и собствения си стил, като добавите някое от романтичните бижута на Folli Follie към есенната си визия. 

Ефектните изделия на гръцкия бранд са неподвластни на тенденциите и със своите деликатни контури и обемни камъни ще се превърнат в любимото нещо в кутията ви за бижута. Освен това са идеални за подарък, поднесен на скъп човек. Колекцията есен-зима 2014 ви поднася богат избор, от който можете да се възползвате за предстоящите празници. 
Майсторски изработените аксесоари гривни, пръстени и обеци ще помогнат на всяка от вас да постигне един уникален завършек на своя тоалет, а освен това ще му придаде и щипка закачливо настроение. 

Сърцата, красящи бижутата са оформени от блестящи камъни, които прекрасно се съчетават с розовото злато, от което са изработени част от аксесоарите в колекцията. 




Бижутата на Folli Follie са забележителни, но едновременно с това деликатни и непретенциозни. Те се вписват във всеки тоалет, независимо дали сте ги избрали за специално парти, или просто искате да добавите малко блясък към ежедневния тоалет. 

Гримът и прическите, които ни състаряват
Край на омбрето, идва сомбре