LFW: Най-доброто от дефилетата на Tom Ford, Burberry, Antonio Berardi

Преди всички погледи да се обърнат към Милано, няма как да не ви представим любимите си моменти от последните дефилета в Лондон. 

Без съмнение едно от най-очакваните ревюта на всяка седмица на модата, която се провежда в града, е това на Burberry Prorsum. Брандът се е превърнал в синоним на премерения британски стил, а какво да говорим за запазената им марка, а именно елегантни тренчове и дрехи с кариран мотив. За пореден път шоуто на марката привлече най-големите звезди, като до Ана Уинтур и Оливия Палермо се наредиха Кейт Мос и Кара Делевин, която този път, за разлика от преди, беше гост, а не дефилира. Двете с Мос си партнират в последната кампания на бранда, а без съмнение можем да кажем, че модното дуо е възможно най-подходящия избор за тази цел. Едва ли има по-познати лица на британската модна сцена от двете блондинки. 
Колекцията на Burberry този път беше изключително цветна и витална. Рокли от тюл, в няколко преливащи нюанса бяха съчетани с къси якета от деним и дори тренчовете се бяха с добили с ефирни колани, вместо обикновените такива. Говорейки за тренчове трябва да отбележим, че именно те откраднаха вниманието в ревюто. Съчетаващи в себе си различни цветове, рисунки на цветя и огромни надписи, моделите за пролет 2015 са далеч от представата ни за класическото Burberry, но затова пък смятаме, че са наистина разкошни. 

В галерията сме събрали най-доброто от дефилетата на Temperley, Tom Ford, Antonio Berardi и много други. Вижте ги!
Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева

London Fashion Week: Модата завладя британската столица