It’s Christmas time! С Милена от Mimi’s Fashion Moments

Броени дни остават до Коледа и празничното настроение вече ни е завладяло с пълна сила, а докато чакаме навън да падне малко сняг, който да завърши идилията, решихме да си поговорим за най-хубавото време в годината с любимите ни стилни български момичета. 

Блогът на Милена Витанова Mimi’s Fashion Moments е пълен с вълшебства не само на Коледа, но и по всяко време на годината и ако търсите вдъхновение за стил и красота, пътувания и интересни проекти тип “направи си сам” (включително идеи за вкусни рецепти!), ние ви препоръчваме да го превърнете в своя задължителна онлайн дестинация. 
Кой е любимият ти коледен спомен?
Обичам всички спомени свързани с Коледа от детството ми до днес. Пазя само положителни емоции!
С кой аромат свързваш Коледа?
Канела, канела, канела… Обожавам аромата ѝ и всяко сладко коледно изкушение, в което се слага тази подправка – сладкиши, бисквити, напитки и шоколад.

Кое е любимото ти коледно парче?
От малка харесвам Марая Кери и най-предпочитаната песен, с която не минава нито една моя Коледа е нейната “All I want for Christmas is you”. 
 
Също така, не пропускам да гледам отново и отново всяка година любимия си филм, той не е от типичните коледни филми, но действието се развива в периода около Коледа и е за онези, които обичат релаксиращите ленти… Филмът е “Love actually”!

Кой е най-хубавият подарък, който някога си получавала?
Най-прекрасният коледен подарък е усещането на най-красивото чувство от чаканата изненада, че ще ставам майка!
А какво обичаш да подаряваш?
Идеята на коледните подаръци е да изразят определена емоция, да радват и да бъдат избрани от сърце. Затова се старая да избирам подаръци, които ще запечатат положителна емоция и спомен в получателя.
Трите неща, които свързваш с Коледа?
Семеен уют, джинджифилово човече под формата на сладки изкушения и топъл шоколад в леглото!
Ако тази година животът ти беше коледен филм, кой щеше да бъде?
Не знам, може би трябва да дам няколко идеи за нови сценарии!