H&M и Alexander Wang – можем да очакваме спортен дух

Една от най-очакваните колаборации тази година без съмнение е тази между H&M и дизайнера Александър Уанг, а сега от шведската марка зарадваха нетърпеливите фешънисти с тийзър, който да им покаже какво да очакват.

Уанг е един от най-успешните млади дизайнери, който освен че има собствен лейбъл, от миналата година замести Никола Гескер като креативен директор на Balenciaga, а първите му колекции за модния гигант се радват на небивал успех. 
Колекциите му често са в монохромната гама, а моделите се отличават с лекота, изчистени линии и интересна интерпретация на стила на модерното градско момиче.


Сега от H&M публикуваха снимка в своя Twitter профил, на която се вижда черен ключодържател под формата на мини ръкавици за бокс, с инициалите на дизайнера AW отгоре. Какво може да означава това? Фешънисти, пригответе се за спортен стил! 
Колекцията ще бъде в магазините на шведския гигант чак през ноември, но дотогава определено има какво да поддържа интереса ни. Снимката ни заинтригува доста, а освен това предишните колаборации на марката с Isabel Marrant, Marni и Maison Martin Margiela се радваха на небивал успех. Нямаме съмнение, че същото ще се случи и с колекцията на Уанг. 
H&M обяви колаборация с Alexander Wang
23-мата, които определят какво е модерно в Америка
Dare to wear: храната като моден аксесоар
Зимата идва с Кит Харингтън за Jimmy Choo