Dare to wear: храната като моден аксесоар

Има ли нещо общо между италианската мода, Spongebob и веригите за бързо хранене?

Тези три неща, събрани в едно изречение вероятно ви се струват като някаква грешка. Един бърз поглед към колекция есен-зима 2014/2015 на Moschino и вече ще сте убедени, че имат много повече от очакваното.
Дебютната колекция на Джеръми Скот за италианската модна къща беше приета с нескрита почуда. Дизайнерът черпи вдъхновение от McDonalds, сладкиши и анимационни филми, които оживяват върху дрехите и аксесоарите. Нестандартният му поглед ни поднася едно истинско преобразяване за Moschino и със сигурност ще привлече доста по-млада аудитория за бранда. 
Moschino есен-зима 2014/2015
Moschino есен-зима 2014/2015 
Нестандартният поглед към модата на Скот вече впечатли доста от звездите. Кейти Пери и Рита Ора не само изгледаха ревюто в Милано от първия ред, но и веднага след това демонстрираха някои от моделите. 

McDonalds, но без излишни калории вече се предлага в бутик Trend Box, а ние още от сега можем да ви кажем, че след популярните кейсове за телефон с животни, които се предлагаха от марката, тези с пържените картофки със сигурност ще се превърнат в хит. 



Снимки: Profimedia