20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria’s Secret

Даутцен Крус


Даутцен стартира кариерата си във висшата мода, дефилирайки за брандове като Versace, Valentino и Gucci. Холандката започва работа с VS през 2004 г., а през 2008 г. влиза в редиците на ангелите. Тя се е появявала на няколко интернационални издания на VOGUE: Германия, Франция и Италия, лице е на козметичния гигант LÓreal, но тази година се отказа от крилата си, за да се фокусира върху други проекти, свързани с модата. 
Роузи Хънтингтън-Уайтли 


Британката се присъединява към Victoria’s Secret през 2006 г., а през 2008 г. става ангел. Известна е с множеството си кампании за марки като Burberry и се е появявала на няколко корици на VOGUE. В момента работи в колаборация с различни брандове, създавайки собствени колекция, сред които линия бельо за Marks&Spencer, на която е и лице. Освен, че има връзка с актьора Джейсън Стейтъм, самата Роузи също гради кино кариера. 
Перфектното тяло не се измерва в сантиметри
Тайра Банкс 


В момента всички я познаваме като съдия в модното риалити America’s Next Top Model, но през 1997 г. Тайра е един от първите ангели. Завръща се на подиума на VS през 2005 г., а кориците на модни списания, на които се е появявала, са неизброими. 
Каролина Куркова 


Каролина става ангел на VS през 2000 г., когато е само на 16. Била е лице на Louis Vuitton, Chanel, Max Mara и куп други. Появявала се е като съдия в модното риалити The Face, заедно с Наоми Кембъл и Коко Роша, и е била на няколко корици на модната библия VOGUE. 
Снимки: Profimedia
Супермоделите с най-красивите татуировки