17 неща за стила, които научихме от Оливия Кулпо

Ако следите нашата рубрика с най-стилните звезди на седмицата, вероятно сте забелязали една дама, която все по-често и по-често присъства в нея – Оливия Кулпо. 

Доскоро известна единствено като Мис Вселена 2012 и бивша приятелка на Ник Джонас, брюнетката си извоюва място сред младите модни икони, благодарение на почти 2 млн. последователи в Instagram, следящи всяка нейна стъпка. Моделът не пропуска да публикува снимки на своите визии, независимо дали минава по червения килим на наградите “Еми”, или се готви за някое от ревютата на седмицата на модата в Ню Йорк.

И докато Кулпо наистина може да се похвали с впечатляващ red carpet стил (актрисата беше и сред нашите любимки от “Оскари” 2017), ежедневното й облекло е това, което наистина прави впечатление. “Обичам да се забавлявам с горещите тенденции, но същевременно се придържам към основни неща, които никога няма да излизат от мода,” споделя тя пред списание InStyle.

Кои са нейните лични модни икони, любими дизайнери и достъпите марки, от които често пазарува? Ще научите в галерията по-долу, където ще видите и част от любимите ни визии на Кулпо! (Снимки: Instagram)