Младата дизайнерка Яна Наскова представи колекция UNLOCKED

Младата дизайнерка Яна Наскова представи новата си колекция “UNLOCKED” на шикозно градинско парти. 

Наскова посрещна гостите си, които с е насладиха на красивите модели на марката ѝ La Clé, на събитие замислено напълно в духа на световните модни традиции, тъй като всяко лято известните дизайнери по цял свят събират на градински партита своите ВИП клиенти, звезди от шоубизнеса, журналисти и блогъри. 
Сред гостите на партито бяха поп-звездите Орлин Павлов, Вики от „Мастило“, Румънеца, моделката и актриса Деси Зидарова, Мисис България Вселена Паолина Петракиева, Мисис България Милениум Малина Димитрова, Стела Радославова, много представители на бизнес-средите и почитатели на модния бранд. 
Домакин на соарето бе Боряна Баташова, известна като българската Адел. Красавиците на „Интермоделс“ разходиха в аристократичния двор впечатляващи тоалети и дадоха заявка, че това лято ще е пъстро и изпълнено с много емоции. Самата дизайнерка също грееше в цветен аутфит, а цяла вечер усмивката й не спря да огрява отбраните гости на модното парти. 
Колекцията „UNLOCKED” вече е позната на любителите на модата в България. Линиите са изчистени и женствени, а цветовете и декорациите са в унисон с горещото лято и пъстрите цветове, които ни заобикалят през този сезон.