Ива Екимова, Михаела Филева и още популярни дами на премиерата на Бутик Талисман

Бутик за холистични бижута „Талисман“ отвори врати с пищно парти миналата, на което топ-моделите на агенция „Визаж“, сред които Гергана Малкоданска, Роси Иванова, Юлия Юревич и Куини Алис, демонстрираха не само фешън усет, но и доверие към мистичното. 

На откриването дойдоха и куп популярни лица от българския шоубизнес, сред които Ива Екимова, Михаела Филева, актрисата Лорина Камбурова, актрисата и модел Деси Зидарова и други. 
Холистичните бижута са актуален моден тренд по цял свят. Катрина Зита Джоунс е една от звездите, които е техен фен. В редица интервюта тя споделя, че така лекува драмите в кариерата и личния си живот. Холивудската звезда си купува бижутата от Испания.

Родните звезди веднага си харесаха от актуалните бижута. Михаела Филева се спря на камъка тюркоаз, който ще я вдъхновява за бъдещи творчески изяви, а Лорина – опушен топаз за балансиране на чакрите. 

Бутик „Талисман“ се намира на „Леге“10 и продължава традицията на това място да дава среща на хората, които се интересуват от духовни практики. За клиентите на магазина вече се предлагат безплатни медитации, консултации по аюрведа и определяне на архетипите. Собственик на бутика е Нели Карагьозова, която доведе Дийпак Чопра в България през миналата година. В „Талисман“ вече се предлагат и холистичните бижута от ритрийт центъра на Чопра в Карлсбад, Калифорния. 
В новата модна централа от скоро ще присъстват и бижута на нашумелия лондонски дизайнер Ник Еразмус, с чиято огърлица Мишел Обама беше на церемонията по всъпването в длъжност на президента Барак Обама. Това разбуни модните духове, тъй като тогава първата дама на Америка бе избрала британски пред американски дизайнер.
3 летни тренда, от които да се възползвате и 3, които да пропуснете
Горещият модел сандали това лято, според Instagram
Да или не на бижутата за крака това лято?