Marella връща желанието ни да изглеждаме страхотно

Новата лятна колекция на Marella предлага задължителния тренчкот във вечноактуалния каки цвят, но също и в техническа материя с деним ефект. Или като блейзър, който си отива с всичко в градската визия и може да се носи в тон с панталон, да се съчетае с костюм или за да контрастира – да се добавят ризи с щампа, плетива на райета, елегантни пуловери.

След това колекцията продължава със спортни връхни дрехи като ветроустойчиви якета, сатенен бомбър или многофункционално яке с подплата и монохромно вътрешно лице. Монохромният тренд е едно от основните послания на сезона: функционалният гардероб избира един цвят от глава до пети, смесвайки различни артикули като шорти, динамични клинове, дълги плетени рокли и плисирани поли в цветове, вариращи от каменно сиво до цитрусово жълто, от градински чай до пясъчно бежово.

Цветовете в гардероба за този сезон са живи: розово мушкато за костюмите с панталони, листно зелено за костюмите с риза, слънчево жълто за дългите ризи-рокли, фуксия за овърсайз панталоните, които се комбинират с ‘crepe-de-chine’ ризи. Рози, хибискус, огромни пъпки с ярки цветове, следващи палитрата на колекцията: от зелено до розово, от фуксия до жълто. Романтичните цветя експлодират върху флуидни материи в дълги чувствени рокли и гащеризон-бюстие. След дълги месеци небрежно облекло, сега искаме да се обличаме за срещи навън и да изглеждаме красиво, но с ново усещане за елегантност, което е обвързано с традицията и се превръща в тренд с рокли и блузи на макро точки в черно, бяло и розово. Това е гардероб за специални поводи, за танцови партита и коктейлни вечери.

Открийте колекция пролет/лято 2022 на Marella в Сердика Център или на shop.mdl.bg тук.