Забелязахте ли скритите детайли в тоалетите на Меган и Хари?

Меган Маркъл отново направи препратка към гардероба на принцеса Даяна.

След участието на херцозите на Съсекс на Global Citizen Live двамата се върнаха обратно в дома си и сложиха край на първото си официално пътуване след напускането на кралското семейство. Въпреки това кадри от събитията, които посетиха в Ню Йорк, продължават да циркулират в мрежата и най-наблюдателните потребители забелязват нови и нови детайли в тях.

Най-интересният елемент от пътуването на Меган и Хари вероятно бяха малките детайли, които те вмъкнаха в тоалетите си.

Още на първото посещение на двойката принц Хари бе сниман с куфарче, на което бе вшит надписа “Бащата на Арчи”.

По подобен начин Меган персонализира и чантата си към бялата рокля, която облече на благотворителното събитие през уикенда. На кадрите, заснети след речта им с Хари, виждаме, че Маркъл е добавила надписа “DSSOS” – съкращение за Duchess of Sussex, херцогинята на Съсекс.

Това, което привлече вниманието ни също, бе и самият модел на чантата. Тя е дело на Christian Dior и е кръстена на принцеса Даяна. Моделът придобива името си не дълго след създаването си. Първоначално чантата е била подарена на принцесата от първата дама на Франция през 1995 година.

Даяна се влюбила в нежната кройка на модела и изчистената черна кожа, че започнала да допълва визиите си с нея непрестанно, което вдъхновило и марката да даде името “Lady D-Lite” на модела през 1996 година.

Вижте как Меган носи обновената версия на чантата в галерията.

Fashion Gallery