За дамите, които обичат живота… или как да отключим женствеността си

“Най-привлекателното нещо, което една жена може да притежава, е самочувствие.”- Бионсе

Женската самоувереност не чака никого – не се появява след комплимент или след мил жест от някого, а е подаръкът, който една жена подарява на себе си. Тя не се ограничава от социалните норми и очаквания. Тя е заложена във всяка от нас и чака да бъде отключена.

Женствеността може да бъде наследена, но може и да бъде научена и придобита. Когато отделяме повече време за себе си, когато се заобикаляме с други самоуверени жени, когато не допускаме никакви компромиси към това, което получаваме и което искаме да получаваме – всеки път, когато поставим себе си на първо място, си поправяме път към вътрешната си самоувереност, сила и магнетичност.

Затова и на тазгодишния Ден на жената не чакайте половинката или някой друг да ви подари това, което истински искате, а сами бъдете източникът на щастието си. Дали ще си организирате спа вечер, или ще се поглезите с любимата си вечеря, или пък ще си подарите мечтаното бельо – направете нещо, което ще ви накара да се чувствате по-уверени и по-щастливи в тялото си.

Взимайки всичко това предвид Lisca създаде своите модели, за да приветства женствеността на всяка дама.

В новите линии на марката, Diva и Grace, на първо място идват именно тези елементи, които действат като усилвател на женското самочувствие. Създадени са да пасват перфектно по извивките на тялото и да правят комплимент на фигурата ни, за да покоряваме деня без нищо да ни спира.

Lisca ни глези с лукс, който прави животът по-хубав и отключва нашата вътрешна богиня. С нотки френски романтизъм и италиански хедонизъм, всеки модел излъчва красота и чувственост. 

Ясно се забелязват двете теми, които присъстват в последните предложения на марката – линията Diva предоставя съблазън и страст, подчертан от златисти акценти, а Grace очарова с уникална нежност и чувствени детайли, които събуждат желанието за романтика. Общият почерк между двете линии виждаме в стремежа към съвършенство, който най-ясно личи в красивата бродерия и дантела, на места толкова деликатна, че създава ефект като от татуирани картини по тялото.

Не само че дизайните на Liscа ще увеличат сексапила и самоувереността на една жена, но и ще са неин спътник във всяка стъпка от деня – с удобни кройки и галещи кожата тъкани, моделите ще ви накарат да се чувствате като най-добрата версия на себе си.

Разгледайте кадрите в галерията за повече от лукса на Liscа, създаден за жените, които обичат живота. Моделите от Diva и Gracе можете да закупите от сайта на марката – liscashop.bg.

Fashion GalleryHero Slidertips