Всички визии, които Адел носи в новото си видео

Вчера Адел отново взриви интернет с видео към песен от новия албум и няма и 24 часа по-късно то вече надхвърли 10 милиона гледания.

Нищо чудно, че е така, след като певицата наистина надмина себе си с този клип. В смесица от стилове десетки танцьори изпълват пространството около Адел, докато тя изпълнява песента в няколко красиви визии.

Сега разкриваме всички подробности за всяка от тях и доставяме нова порция причини да харесваме певицата. 

Първият тоалет е най-типичен за сегашния й стил и включва прозрачна риза на точки от Harris Reed върху черен топ и дълга пола. Бюти визията на Адел бе традиционната й – с красиво прибран кок и иконичната й очна линия. За дързък и красив завършек послужиха бижутата от колаборацията на Reed и Missoma.

Втората част от песента започна и с втори тоалет, създаден специално за повода от Louis Vuitton. Никола Геские умело вмъква препратка към заглавието на името, включвайки бяло наметало върху роклята с бляскав принт, а за още по-драматичен ефект помага и фактът, че Адел пее пред бял ореол. А ако това не беше достатъчно, визията е завършена с черни кожени ръкавици и прическа, която оставя цялото внимание върху дългите обеци с кръст.

Най-драматичната визия обаче бе запазена за накрая – червена рокля Vivienne Westwood haute couture.

Дори на черно-белите кадри, на които не виждахме яркия червен цвят на роклята, моделът бе изключително впечатляващ с дълбоко деколте тип “лодка” и с комбинацията от сатен и коприна.

Не можем да посочим коя визия бе най-успешната, затова оставяме задачата на вас – гледайте видеото по-долу и ни споделете кой тоалет на Адел ви впечатли най-силно.