Триковете за стайлинга на един френски дизайнер

В света на модата на най-високото стъпало в йерархията стоят френските дизайнери и it girls. Техните съвети са най-търсени и скъпо платени, а тази дизайнерката ни ги дава безплатно.

Това е Джъстин Леконт – дизайнер на френска мода и бижута, който отскоро си направи youtube канал. С това тя се превърна в директен доносник на тайните на французойките за перфектен външен вид и стил. От нейните видеа можем да научим много за стайлинга и за цветовото координиране на тоалетите, както и как да разпознаваме качеството на дрехите и обувките, които си купуваме.

Нейната фирма е отворена през 2015 година, но Джъстин е натрупала опит в модната индустрия и преди това. Идеята зад видеата й е да помага на хората, които се интересуват от случващото се зад кулисите в тази индустрия, но много хора я следят само заради позитивната енергия, с която всеки пост е зареден.

В последното си видео тя ни дава много интересни и полезни съвети за това как да преобразим летния си гардероб в подходящ за новия сезон. С нейните няколко трика можем да запазим по-голямата част от дрехите си, като само ги адаптираме към есенния стил.

Ода за есенните принтове

Нейното предложение е първо да разгледаме дрехите, с които вече разполагаме и да потърсим преобладаващите цветове в колекцията си. След това да махнем най-летните артикули като потниците и токчетата и да ги заменим с подходящи за сезона, като подберем новите придобивки в по-тъмни нюанси на летните цветове. От там да съчетаваме дрехите като ги комбинираме и като добавяме още пластове в тоалетите си. Така гардеробът ни изглежда съвсем обновен, като не харчим много пари, за да го заменим изцяло.

Вижте повече подробности за идеята й тук:

Есенен детокс на гардероба ни в пет стъпки

Хит за есента: Пуловери в пастелни нюанси

 

tips