Стилът на Роузи Хънтингтън-Уайтли от понеделник до неделя е напълно изискан и минималистичен

Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри как създава визиите си през седмицата.

Британският модел и едно от най-отличаващите се лица в модата неведнъж е успявала да ни впечатли с тоалетите си. Сега тя издава тайните си как ги създава пред Vogue като гост на една от рубриките на модната библия.

Любимият топ на Роузи Хънтингтън-Уайтли е от ZARA

Във видеото тя демонстрира серия от стилни тоалети – от такива за срещи по задачи до по-комфортни и неглиже визии за ежедневието, но дори те носиха непринудените изисканост и красота, типични за гардероба на Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Невинаги обаче стилът й е бил така безупречен. “Пораснах във ферма и нямах никаква представа как да се обличам в началото. Сиена Милър и Кейт Мос бяха модните икони, които всички обичаха, затова и аз тичах до Top Shop и се опитвах да пресъздам техните тоалети, което беше пълен провал като бедняшката версия на този невероятен стил, който те имаха”, разкрива Роузи.

Парфюмът, който Меган Маркъл, Виктория Бекъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли обичат

Днес можем да научим много от нейните идеи за тоалети. Част от триковете, които издава, е да акцентираме върху раменете за по-структурирана визия и да заменяме спортните обувки с токчета, за да превърнем всеки тоалет от дневен във вечерен.

Цялото видео можете да гледате по-долу: