Стил за завиждане от 68-годишната инстаграм звезда

Инстаграм профилът на Линда Родин е перфектната доза вдъхновение и позитивизъм, която ни е нужна сега.

Тя никога не е боядисвала косата си, но обожава да я стилизира в младежки прически, напук на стереотипите. Носи ярки цветове и смели съчетания, а най-често срещаният й “аксесоар” на снимките й в Инстаграм е пухкавото й куче Уинкс.

Линда дълги години е работила за списания като “Vogue” и “Harper’s Bazaar” и когато идва моментът за пенсионирането й, тя осъзнава, че не иска да спира да се занима с красота. Затова на 59 години създава своята марка за бюти продукти “Rodin” и пренасочва идеите си за стилни тоалети във фийда на социалните медии.

Днес тя е на 68 години и е следвана от 273 хиляди последователи, марката й е член от семейството на Estee Lauder и трупа все повече клиенти заради качеството на червилата си без химикали.

Формулата й за добър стил и настроение е простичка – обича да се забавлява и не се страхува да експериментира. Фен е на винтидж елементите и си позволява да инвестира в такива.

“Късметлийка съм, защото през годините фигурата ми не се е променила особено, така че всяка покупка, която съм направила до сега и става все още за носене, продължава да функционира в моя гардероб”, споделя Линда.

Вижте как съчетава дрехите си с лекота, като разгледате снимките в галерията.

Fashion Gallery