Съветите на Виктория Бекъм как да създадем стилен капсулен гардероб

Вечната модна икона говори за вечно модерните дрехи, които всички трябва да притежаваме.

Новата колекция на Виктория Бекъм в колаборация с Mytheresa е перфектната основа за капсулен гардероб, но независимо какви дрехи избираме, можем да се възползваме от нейните съвети за правилния подбор.

“Инвестирайте в модели, които не подлежат на последните тенденции – бяла риза, стилен деним, класическо яке”, споделя Пош Спайс. “Винаги съм смятала, че ключът в това да създадем вечен гардероб е да изберем моделите, които наистина обичаме и са подходящи за личния ни стил”.

“През годините съм придобила различни елементи за гардероба си и стилът ми отразява това. Тези дни имам нужда от дрехи, които да ме отведат от училището на децата, до офиса и после на вечеря. Искам да се чувствам добре, докато дрехите ми работят за мен”, споделя още за личния си стил дизайнерката.

В новата й колекция откриваме именно такива модели, които запазват чертите, превърнали се в запазена марка за едноименната й модна марка, но преплетени в удобни кройки.

“Мисля, че последните 18 месеца наистина са повлияли на начина, по който носим дрехите си. Хората искат да им е удобно и да не премислят прекалено дрехите си. Но мисля, че има истинско желание да се обличаме отново за поводи, да сложим нещо, което да подчертае фигурата и да ни накара да се почувстваме уверени. Трябва да намерим баланса между двете и тази колекция отразява това”, споделя още Вики Бекъм.

Виктория Бекъм с четири безупречни визии

tips