Сара Джесика Паркър отново имитира стила на Кари Брадшоу

Сара Джесика Паркър явно наистина обича да се преобразява в Кари, защото вчера го направи още веднъж.

За тазгодишната модна гала в Нюйоркския балет Сара Джесика Паркър избра пищна рокля, която само Кари Брадшоу би посмяла да облече.

Тоалетът беше част от последната колекция на Zac Posen. Роклята с тафта в цвят фуксия имаше обемиста пола и широки ръкави. Отвореното деколте за малко да разкрие повече от желаното, но Сара носеше визията със самочувствие и грация. За да направи тоалета още по-дързък, тя беше добавила и чанта със сребърни пайети.

Елементът, който най-много ни напомни за стила на главната героиня от “Сексът и градът”, бяха двете различни обувки. Когато Кари се появи с несъвпадащи токчета в сериала, се предизвика фурор сред феновете на шоуто и те все още не са спрели да говорят за това.

Но разбира се, стилът на Сара си пролича също с нейния традиционен опушен грим, но този път избра да го направи в синьо. Заедно с елегантно оформения кок и диамантените бижута визията беше напълно завършена.

Макар и доста предизвикателен и крещящ, тоалетът й се хареса на модните критици. Разгледайте повече снимки от вечерта в галерията и кажете мнението си и вие.

Снимки: Profimedia

Ритуалите за красота на Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър разкрива как пести пари

Fashion Gallery