Принцеса Беатрис последва модните тенденции за пролетта с топ от ZARA за 25 лева

Принцесата говори за предизвикателствата пред хората с дислекция, след като дълги години самата тя се бори със същия проблем.

Кралското семейство продължава с ангажиментите си въпреки пандемията, като провеждат повечето си ангажименти онлайн. Затова и вчера принцеса Беатрис проведе видеоразговор с организацията “Arkell Dyslexia Charity”, която осигурява помощ на хората с дислекция по време на пандемията.

Във видеото тя се показа със стилен черно-бял топ от ZARA с ефектни буфан ръкави – тренд, който е много често срещан тази пролет. Блузата й струва само 25,95 лв., което я прави перфектен избор за следващата ни покупка.

Вижте още от стилните тоалети на принцеса Беатрис 

Дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън и преди е защитавала каузи в подкрепа на хората с дислекция. Самата тя е била диагностицирана на 7-годишна възраст.

Принцеса Беатрис променя плановете си за сватбата

„Когато бях малка, не можех да прочета нито една книга заради проблема си. Така постепенно намразих четенето“, признава тя в предишно свое интервю. За щастие родителите й са потърсили помощ от специалисти и когато принцесата навършила 11 години, състоянието й вече било значително подобрено.

Проблемът продължава да бъде предизвикателство за нея, защото за дислекцията няма лекарство, но благодарение на труда на специалисти в областта вече има начини да се улесни живота на хората с това затруднение.

Кейт Мидълтън зае рокля на принцеса Беатрис