Пре(крояване), (пре)откриване и (пре)създаване на модерния мъж с Ermenegildo Zegna

Кой стил подхожда най-добре на новото ви Аз?

В нашия безшевен свят, който постоянно се променя, разкроява и развива, нека (пре)открием себе си с модата – това ни призовават да направим от Ermenegildo Zegna с последната си колекция.

“Всички изживяваме нова реалност, свързана с нови нужди, които ни водят до невиждани досега начин на живот и нагласи. Точно в момент като този, когато всичко това се обсъжда, ние в Zegna решихме да (пре)създаваме. Погледнахме назад към корените си, за да (пре)напишем нашите кодове на стил и да (пре)кроим съвременния човек”, казва Алесандро Сартори, креативният директор на Zegna. “Външната и вътрешната среда стават ведно и се налага нов начин на обличане, където комфортът и стилът се смесват, за да създадат нова естетика“.

Колекция есен/зима 2021 на Ermenegildo Zegna приветства многопластовия живот, типичен за модерния мъж, като съчетава в себе си гардероб за всеки повод – за моментите за разтоварване, за работа и за все по-често срещания сценарий, който преплита и двете.

Затова и сред моделите забелязваме ново и разнообразно поколение трикотажни тъкани, а формите са флуидни, удобни и адаптивни. За да отговаря на всяка нужда от новото нормално, колекцията включва хибрид между комфорта и стила – яките и коланите, заимствани от халатите, удобните панталони и ръчно изрязаните пантофи, носещи уюта навсякъде със себе си, сега са прекроени и олицетворяват самата идея за формалност.

Подобни чувства поражда и цветовата палитра в колекцията – от нотките на алпийска бяла звезда и есенна бежова шума, минава през папратово зелено и опушено сиво и стига до дълбоко черно и земни нюанси, разнообразени от изненадващо оранжево.

От марката призовават да оставим типичната униформа настрана този път и да потърсим дрехите, които ни позволяват да изразим себе си, без да казваме нито една дума.

За тази цел ще помогнат и палтата от кашмир със заемки от спортните кодове, плетените от кожа връхни дрехи, костюмите от двоен кашмир, плетените модели и новите пуловери от сгъстен кашмир. Към тях аксесоарите добавят завършек на визията в стил ready for business.

Акценти от колекцията сме откроили в галерията, а за да се сдобиете със своя модел, ключ към новия и подобрен гардероб на модерния мъж, пазарувайте на shop.mdl.bg.

 

Fashion GalleryHero SliderPopular