Какво да облечем след плаж?

Дрехите, които избираме за плажа, както и тези след него, трябва да излъчват релакс. Това не означава да се обличаме с това, което първо намерим в гардероба, но не значи и да прекаляваме. Обикновено след плаж отиваме да хапнем или в бара на плажа, така че ни е нужен плажен стил с допълнителен привкус.

Избягвайте яркия грим и ярките аксесоари, които изглеждат „уау“ вечер. Важно е да се насочваме към по-семпли акценти, които ще ни донесат безгрижно настроение. Не носете маратонки и в никакъв случай не обличайте дънки.

Изберете ефирно облекло с цветно и бохо излъчване, съчетайте банския си с панталон или къси гащи, рокля-риза и сламени аксесоари.Нека видим заедно няколко супер летни тоалета за след плаж, които ще ви накарат да изглеждате прекрасно и на близкия плажен бар.

Трикотажният панталон ще ни придаде курортен стил и ще се съчетае идеално с вашия бански костюм.

Пареото се завръща силно през тази година и идва, за да се намеси в плажния стил.

Комплектът от къси панталони с риза е визия, напомняща на типичен инфлуенсър.

Животинските принтове са секси за всяка визия след плаж

Роклята-риза, удобна и стилна, се превръща в звездата сред плажните визии тази година.

Кимоното, което често носим вързано, в комбинация с късите панталонки за разходка след плажа, също е страхотна идея.

Почти средата на август е, което означава, че вероятно сте в пика на вашето лятно сияние. Слънцето залязва все по-рано, а времето става все по-горещо. Чудите ли се вече как да поддържате летния си романс през есента? Ясно е, че лятото отлита, но все още не е свършило, което означава само едно. Все още имате време да опитате най-горещите летни модни тенденции на 2022 дори след плаж.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Подходящите плажни бижута за лято 2022