На 56, никой не може да й казва как да се облича

56-годишната Анна Дело Русо не се е отказала да бъде икона на стрийт стила.

Този септември, Анна се появи с някои от най-дръзките си визии в цялата си кариера. Имаме предвид основно дължината на тоалетите й, която е направо скандална. По всичко личи, че главният редактор на Vogue Япония няма намерение да слиза от сцената на уличната мода. И да продължава да бъде една от най-ярките птици в ятото.

В началото на годината, Анна Дело Русо заяви, че “приключила” със стрийт стила. Тя разпродаде огромна част от модния си архив, както на търг и в Net-A-Porter, така и на частни разпродажби за приятели.

Чантите, които ще бъдат актуални тази есен

Сред тоалетите, с които Дело Русо се раздели, бяха цялостната й визия от Giorgio Armani, с която се е появила на сватбата на сестра си през 1988 г. Анна Дело Русо винаги е била обсебена от италианските дизайнери, но не само. Притежава огромен брой тоалети на Miu Miu и Prada, а по собствените й думи колекцията й от дрехи Dolce & Gabbana вероятно е по-голяма от тази на самите Доменико и Стефано. Разпродава огромна част от тях, както и иконични неща на Jil Sander, Burberry, Jean-Paul Gaultier, Balmain, Margiela, Roberto Cavalli, Lanvin, Roksanda Ilincic, McQueen, Givenchy.

“Не го правя за пари”, категорична е Анна Дело Русо. “Мразя носталгията в модата и искам да гледам напред. Време е да предам това наследство”.

След всичко, което е продала и раздала обаче, Анна не се е разделила с едно нещо.

А именно – безграничната си модна смелост. И любовта си към всичко цветно, блестящо, към всичко, което кара хората да си глътнат езика, когато я видят!

Готините британски момичета, които следваме в Instagram

Fashion GalleryHero SliderPopular