Mood Booster: Как да направим удобния стил за вкъщи секси

Удобният и секси стил е възможен и у дома, стига да знаем тези правила.

Много от нас попаднахме в капана на пижамите и спортното облекло по цял ден още в началото на карантината, в което няма нищо лошо, стига да не се отразяваше директно върху продуктивността и самочувствието ни.

А за онези момичета, които в момента са под карантина с приятелите си, е още по-важно да открият перфектния баланс между комфорт и сексапил. Такъв, с който да се чувстваме добре в кожата си, докато същевременно поддържаме пламъка в отношенията с половинката.

За да открием този перфектен тоалет, които ни носи от всичко по малко, трябва да помислим за няколко неща: 

  1. На първо място оставете дънките настрана – те вероятно няма да са най-удобният избор. Както казахме, няма нищо лошо в пижамите или спортното облекло, стига да бъдат подбрани правилно.
  2. Превърнете секси бельото в тайното си оръжие.
  3. Приоритизирайте качеството.
  4. Търсете естествени дишащи материи, които да ви донесат комфорт, но и да ви заредят със самочувствие.
  5. Леките и удобни кройки, които да ви дадат свобода, са най-добрият избор.
  6. Търсете семпли модели, но с малки детайли като прозрачни елементи, тюл или дантела – това ще направи всеки тоалет в пъти по-женствен и секси.

Едно добро място да започнете търсенето е сред моделите за луксозно бельо на Lisca. Само поглеждайки пролетната им колекция Cheek, можете да намерите множество примери за перфектно бельо или пижами, които ще ви донесат желаната доза комфорт, но ще направят дните ви у дома по-интересни (както и нощите).

Моделите в колекцията са вдъхновени от романтичния ретро стил – в тях са съчетани качеството и практичността – неща, които сме свикнали да асоциираме с миналото, но към тях е добавен модерен мотив съблазън.

Сред предложенията на луксозната марка ще намерим дълбоки бикини с високо изрязан крак и сутиен бралет в два различни варианта. Същевременно в колекцията са включени и удобните и женствени пижами, изработени от модал, както и памучни модели с романтични мотиви на цветя.

Повече от моделите можете да видите в галерията или на сайта на Lisca.

Fashion Gallery