Модата превръща Бела Хадид в различен човек

Бела се включи в поредицата на Vogue и разказа историите зад 15 от най-емблематичните си визии към момента.

Само на 24 години, а вече Бела Хадид е постигнала много в кариерата си и е разходила впечатляващ брой красиви визии. От първия си тоалет за Мет галата с рокля от Topshop и обувки, които сама е избрала, до последните й неотразими визии по време на фестивала в Кан – малката сестра Хадид обръща поглед назад към целия си моден репертоар от 2015 година до сега.

Във видеото за Vogue тя признава, че хилядите нейни снимки в онлайн пространството не показват самата нея, а една измислена версия на Бела, сериозна, секси и съвсем различна от истинската й същност. Нарича това свое модно алтер его шеговито Белинда.

Днес Бела е щастлива, че може по-често да показва истинската си страна, и то тази, която най-сетне се е преборила с проблемите с психичното здраве и ниското самочувствие.

“В сравнение с момичето, което видях в началото, тя е толкова тъжна, сега съм много по-щастлива и се радвам да видя този прогрес. Чувствам се благословена, че съм жива и че избягах от това състояние, в което бях в продължение на толкова много години”, споделя Бела накрая на видеото, когато промяната й през годините става очевидна.