Мисия “стилна визия в дъждовно време”

Вкарайте доза слънчево настроение в дъждовните дни с помощта на визията си.

Да, есента е общоприетият най-стилен сезон от годината, но това не значи, че избирането на тоалетите за времето в тези месеци винаги е лесна задача. В дъждовните дни, които се очаква да ни срещат все по-често, вечно сме изправени пред дилемата да изберем практичността или добрия външен вид.

Не е нужно винаги обаче тоалетите да попадат само в едната категория, а можем да ги съчетаем с правилните модни избори. На първо място трябва да обърнем внимание на трите важни елемента от визиите за лошото време – подходящото яке, панталон, който няма да измени вида си при намокряне, и обувките, които ще издържат на водата. Но не трябва да забравяме и да вмъкнем цветен акцент, който да разчупи мрачното настроение, породено от времето.

Любими традиционни избори са аутфитите с кожен клин, боти и тренчкот, наред с шушляковите якета и денима, но със сигурност опциите ни не свършват тук.

По-долу сме събрали няколко варианти, които блогърите избират за дните с лошо време, които ще ни заредят със свежи идеи в тон с последните тенденции.

А тук ще намерите още съвети от нас за готиния стил, напук на дъжда: 25 модни вдъхновения за дъждовното време

Popular