Girl on The Go: Люба Вангелова

Лесно може да узнаете за любимите неща на някого и за начина му на живот. Достатъчно е само да надникнете в Instagram профила му.

В новата ни секция Girl On The Go, ще те срещаме с градските момичета, които не просто следваме в социалните мрежи, но от чийто стил и начин на живот ежедневно се вдъхновяваме. Дебютираме с Люба – beauty редактор, майка на прекрасна пораснала дъщеря и винаги интригуващ събеседник. Тя редовно е on the go в буквалния смисъл, защото пътуванията я зареждат, а иначе я познаваме като винаги бързаща, колоритна, остроумна и много всеотдайна към работата и към близките си.

Обожаваме стила й, който е смесица от класика, комфорт и щипка екстравагантност. За него и за още от любимите си неща в ежедневието, ето какво тя ни разказа лично!

Като бюти редактор на списание JOY често нямам търпение да споделям редовно впечатлението си от новите козметични продукти, които тествам. Но това съвсем не е продиктувано само от работата ми – обичам да се наслаждавам на ухания и текстури. Правя го постоянно…

Любимите ми продукти за красота са много, но тук ви показвам само тези, които използвам най-често – задължително нанасям хидратиращ серум, последван от богат крем за лице. Обожавам олиата, затова нанасям всеки ден такова на косата и на цялото ми тяло. Както виждате хидратацията е първата и основна грижа за красотата ми. Всеки ден нанасям и SPF защита за кожата ми – факторът е 50. Това правя винаги, без значение от сезона. От няколко месеца съм обсебена от уханието на Zadig & Voltaire.

От пръв поглед се улавя – почти всеки кадър е знак за любовта ми към пролетта и лятото. Любимата ми седмица или поредни уикенди са на морската каравана – сутрешното кафе, плажът, залезите, моментите с приятели.

Градското ми лятно ежедневие е динамично и пъстро – в него също има цветове, но ярките са запазени предимно за обувки, аксесоари и бански. Тези чехли от Zara са сред находките ми.

Любимото морско райе присъства в почти всяка моя лятна визия – разбира се и в декорацията на морските кадри.

Синьо кожено яке, бежов тренч, розови сандали, бели кецове, блестящи пантофки… и лавандула. Изкушавам се да запечатам леките нюанси на лятото във всеки момент от деня ми.

В нюзфийда ми има и доста класика все пак – в стила ми и в декорацията. Фигура на Буда със счупен нос – всеки ден е първото нещо, което виждам, като се събудя.

Обичам мъжкия стил в дамския гардероб и често се обличам за официални поводи именно така – черна панделка и брошка са идеалните аксесоари към класическа бяла риза за този аутфит, подходящ за всички сезони.

Сред любимите ми летни моменти са домашно СПА, както и релаксиращите моменти с музика и любими книги. В такива моменти ме спохождат идеи и винаги подръка имам нещо за записване.

Козметичният арсенал няма как да не е заема централно място в Instagram кадрите – сутрин, обед, вечер, уикенд – всеки от моментите има своя козметичен ритуал. В кадър е сутрешният – стъпките са както следва: клетъчна вода на Institut Esthederm, хидратиращ серум на Thalion, крем за лице на Lierac и околоочен крем на Nuxe.

Никога не забравям дозата любов – ментовите бонбони помагат да си напомням за това.

През нощтта за пълното отпускане на сетивата ми помага лосион с любимо ухание, който прави кожата ми кадфено мека и нежна на допир. И мек халат!