Latest Look: Софи Търнър и среброто

Джо Джонас и Софи Търнър вървят в комплект!

Новото холивудско семейство бележи много успехи напоследък – две поредни вечери те присъстват на премиерите на филмите на двамата.  Първа беше прожекцията на “Dark Phoenix”, в който главната роля играе Софи Търнър. На следващата вечер пък се състоя премиерата на биографичния филм на братята Джонас.

Latest Look: Софи Търнър е опасна в Сеул

И на двете вечери Софи Търнър избра стилни тоалети със сребристи елементи. Първата й визия се състоеше от рокля в7 райе от черно и сиво, по която се прокрадваше флорална бродерия в сребърно. Структура на визията даде големият черен колан под гърдите, който много отива на този тип деколте.

Джо комбинира тоалета си с нейния и избра риза също в райе с черен костюм.

На следващия ден пък фокусът беше върху братята Джонас с първия филм за тях. В него се разкрива повече за това как те са станали известни и премеждията, които са изпитали като тинейджъри звезди. Проследява се и историята около разпадането им и последващото връщане на сцената.

Джо Джонас и Софи Търнър се ожениха в Лас Вегас

За тази вечер Софи Търнър избра рокля, обсипана изцяло в сребърни пайети. Косата си тя остави небрежно пусната, а грима избра да фокусира върху тъмните устни. Визията й беше с по-малко елементи, но едновременно с това правеше силно впечатление.

Междувременно Джо избра ежедневен костюм в сиво и тениска, който леко бледнееше пред тоалета на съпругата му.

Вие коя визия повече харесахте? Разгледайте повече кадри от двете събития в галерията.

Снимки: Profimedia

Софи Търнър в депресия. Наричали я бездарна и дебела

Джо Джонас по стъпките на брат си

Fashion GalleryPopular