Latest Look: Кейт Мидълтън в кралско синьо

Кейт Мидълтън заложи на визия в кралско синьо, а моделът буквално носи нейното име.

Вчера Уилям и Кейт присъстваха на събитие, организирано по повод началото на нова благотворителна организация. Тя ще се фокусира главно върху събиране на средства за хора, които са пострадали в кризисни ситуации и инциденти. Първият им фокус ще бъдат засегнатите от пожара на кулата Гренфел през 2017 година.

Според думите на Кейт от кралския двор са забелязали, че парите, които са се събрали непосредствено след инцидента, не са били добре разпределени и с новата благотворителност целят да променят това.

За повода Кейт избра рокля до коляното в кралско синьо с дълъг ръкав и колан на кръста. Моделът, макар и семпъл, е изключително елегантен и стилен, затова Кейт често посяга към тоалет с него. Рециклира го не за първи път, като за всеки повод променя нещо малко във визията си. Точно това е накарало дизайнерката, създала роклята, Емилия Уикстед, да нарече модела “Кейт”.

Херцогинята стилизира аутфита със сет от аксесоари – обеци и пръстен от личната колекция на принцеса Даяна. Това добави не само красив завършек на визията, но и я направи още по-специална.

Снимките от деня са в галерията.

Fashion Gallery