Кейт Мидълтън и принц Уилям по зеления килим на наградите Earthshot

На събитието присъстваха звезди като Ема Уотсън и Ед Шийрън, а догодина към тях може да се присъединят и Меган Маркъл и принц Хари?

Вчера за първи път бяха раздадени наградите Earthshot, организирани от принц Уилям с цел да се поощрят проектите и идеите на младите за грижа за околната среда. Събитието дебютира с официална церемония със зелен килим, по който минаха не само Кейт и Уилям, но и редица известни британци като Ема Уотсън и Ед Шийрън.

Кейт Мидълтън облече палтото, което принц Уилям не харесва

По време на раздаването на наградите принц Уилям разкри, че догодина отново ще отличи най-амбициозните защитници на природата, и то с церемония в САЩ. Веднага започнаха и спекулациите дали принц Хари и Меган Маркъл ще подкрепят проекта, след като той е обвързан с кауза, която и те защитават.

На събитието визиите на херцозите на Кеймбридж бяха разбираемо най-обсъжданите. Принц Уилям бе избрал да излезе от рамките на традиционния си стил с кадифен костюм в тъмнозелено, а до него Кейт избра най-подходящия тоалет, за да подкрепи устойчивата мода – рокля на 10 години от Alexander McQueen.

Рециклираната визия с гръцко настроение Мидълтън носи за първи път на наградите BAFTA през 2011 година. Сега моделът бе обновен със златист колан на кръста, който заедно с нежната прическа, преметната на една страна, която подчерта златните бижута, създаде елегантен завършек на визията.

Вижте още снимки от събитието в галерията.

 

 

Fashion GalleryHero Slider