Кейт Мидълтън е влюбена, но не в мъж

Новата любов на Кейт Мидълтън е… зеленият цвят.

На последните й публични изяви, херцогинята е облечена от глава до пети в зелено, като нюансите всеки път варират. Тази любов към зеления цвят включва не само дрехите, но и обувките, дори и аксесоарите на Кейт.

Признаваме, че цветът определено й отива, но дори принц Уилям се пошегува с дрехите на херцогинята малко преди Коледа, когато тя бе облечена отново в зелено.

Кейт Мидълтън или Баронеса Carrickfergus?!

Очевидно Кейт е запленена от този цвят и го носи все по-смело. Повреме на посещението й в основното училище Lavender Primary School, съпругата на принц Уилям се появи в ярко зелена рокля с дължина до коляното, която тя комбинира с много плътен черен чорапогащник и велурени боти в черно на висок ток.

Няколко дни преди това, Кейт заедно със съпруга си, посетиха официалното откриване на първия музей за дизайн в Шотландия, като този път херцогинята заложи на разкроено палто в синьо-зелената гама, допълнено от зелен шал и чанта в същия цвят.

Колкото до предните й две визии – Кейт избра по-притъпени нюанси на така любимия й зелен цвят. Повече от тях може да видите в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery