Кая Гербер е наследила безупречното усещане за стил на майка си

Кая отваря гардероба си за Vogue и сред колекцията й попадат много от дрехите, традиционни за стила на Синди Крауфорд.

За новото издание на Vogue Кая Гербер позира на корицата, а интервюто за модната библия ни приближава по-близко до личния й живот, който много се е променил през последните години.

Започвайки кариерата си още на 13 години, тя се изправя пред изненади, за които не е предполагала.

“Откривах себе си в ситуации, в които нямах достатъчен опит в живота, за да се справя. Можеше да е нещо съвсем малко, като това да не знам как да си взема автобуса след полета или веднъж си спомням, че пътувах сама в Париж и шофьорът трябваше да ме настани в хотелската стая, защото не знаех как да го направя сама”, разказва Кая.

Във връзките си тя отново е попаднала в ситуации, в които невръстните й години почти не я забъркват в неприятности.

“Когато Кая започна работа като модел, тя скочи с главата напред, искаше да прави всичко. Бях малко предпазлива в началото, но тя вървеше уверено напред”, споделя Синди Крауфорд за дъщеря си.

“Баща ми ми се обаждаше, докато бях в Париж и ме питаше дали искам да се прибера. Тогава бях добре, но сега гледам на 16-годишната Кая и искам да й кажа “Отивай си вкъщи”, допълва Кая.

Днес обаче тя е съвсем различен човек, с успешна кариера в модата и амбиции към киното. Извън работното време пък тя се позовава на уроците, които е научила от майка си – както за живота, така и в стила.

Във видео за Vogue Кая разкрива как изглеждат тоалетите й за една типична нейна седмица. Сред тях виждаме силно присъствие на модните класики и любимите комбинации от деним с блейзър, семпъл топ с изчистени ботуши, слънчеви очила с малки стъкла и кожени палта – много от тях, директни заемки от гардероба на Синди Крауфорд.

Вижте видеото с Кая тук:

Popular