Какво облича една херцогиня, когато е на шопинг

Когато не е гост на официални събития, херцогинята на Кеймбридж отново рециклира стари визии.

Откакто Кейт Мидълтън стана част от кралското семейство рядко можем да я видим в неглиже тоалет, подходящ за шопинг. Сега успяхме да си откраднем поглед как изглежда нейният off-duty стил и както и предполагахме, отново е очароващ.

Вчера папараците я уловиха по време на разходката й по магазините в известния шопинг център в Лондон, Peter Jones & Partners.

Облечена е с палто от Massimo Dutti, което сме виждали и преди – по време на посещението й в университета в Дерби през 2020 година. Визията й от тогава не се различава по много с тази, с която я видяхме през уикенда. Отново Кейт избра да съчетае палтото със син пуловер, този път дело на Ralph Lauren. Надолу пък избра класически деним модел в комбинация с боти от марката Blundstone.

Тази визия отново ни показа как Мидълтън умело съчетава дрехи от различни ценови класове, а често и носени множество пъти в различни сценарии. Миналата година също успяхме да видим как Кейт подбира тоалетите си в дните, в които няма работни ангажименти и тогава тя се бе спряла на модел от H&M. Вижте снимките тук.

Popular