Как да носим бижута по френския начин

Всеки елемент трябва да е различен размер, но от един и същи материал.

Винаги търсим да заемем съвети от френския стил, затова не отказваме и препоръките им за комбинирането на няколко вида бижута в един тоалет.

Техните винаги перфектни визии са резултат не на стоене пред огледалото с часове, а от трикове, които французойките си предават поколения наред.

Когато става дума за наслагването на бижутата, там нещата са малко по-различни, защото това е тенденция, която стана популярна по-скоро през последните години. И въпреки това парижанките пак носят този тренд най-сполучливо.

Как го правят? Според тях тайната е да не се замисляме прекалено много, а да се доверяваме на инстинкта си.

Те ни предизвикват да не се страхуваме да смесваме стилове, като даже доста често срещан подход е да комбинират дебелия ланец, който е по-типичен за ежедневната визия, със скъпото колие, с което биха отишли на официално събитие.

Важното, когато правим тези експерименти, е да не смесваме много цветови гами, а материалът, към който сме се ориентирали, винаги да е един. Колкото и често да виждаме напоследък комбинации от злато и сребро, когато наслагваме няколко аксесоара, можем лесно да прекрачим границата на премерения стил.

Когато става дума за пръстени и гривни, не е добра идея да комбинираме крещящи дизайни на една ръка и да не слагаме бижута на повече от три пръста.

Стайлинг триковете, които научихме от Инстаграм

11 неща в гардероба на французойката

Парти дрескод съветите на една французойка

tips