Хейли Бийбър, булчинската й рокля и малката тайна за нея

Какъв бе малкият детайл, който никой не забелязва в роклята й?

Въпреки че Хейли Бийбър смени три булчински рокли за сватбата си, тази с която се появи на църковната церемония, беше най-впечатляваща. Тя беше направена от известната марка Off-White, която принципно се занимава единствено със спортен и street стил.

За да остане вярна на стила си, марката избра да направи рокля, която се отличава от останалите, но едновременно с това да запази традицията на този тип модели. Затова отдалеч изглежда като типична булчинска рокля тип русалка, но ако се приближим, ще забележим орнаментите от бродерия и перли, които на места изобразяват цветя, а на други – логото на Off-White.

А ако се вгледаме още повече, ще забележим и по-неочаквания детайл – надписа “Булчинска рокля”, изписано в кавички, както е характерно за марката.

Този елемент беше нещото, което никой не забеляза на пръв поглед в роклята. Цялото внимание беше насочено към воала с надпис в подобен шрифт “Докато смъртта ни раздели”.

В клипа, сниман за списание Vogue, разбираме също, че Хейли е искала да запази традиционния силует на роклята, но е искала моделът да описва характера й. Точно затова е избрала екипа на Върджил Абло да създадат роклята й.

Вижте повече детайли около създаването на модела във видеото по-долу.