Girl On The Go: В гардероба на Луиза Григорова

Луиза Григорова е от актрисите, които успяха да ни убедят, че зад красивото лице се крие и красив ум.

Трансферът й от модел в актриса я превърна в истински гол майстор и пасна толкова добре, че сега тя не спира да вее естествеността си на театралната сцена, от големия и малкия екран, а понякога за разнообразие и от някоя корица на списание.

Какви навици е запазила от моделските години и как въпреки шантавото снимачно ежедневие успява да поддържа форма, ще разбереш от отговорите й в блица на Елица Стойчева.

С какво се събуждаш… С алармата на телефона си, а по-късно със силно късо кафе с мляко, без захар.

Ежедневният ти сет включва… Всичко, което мога да взема в зависимост от размера на чантата си, но никога без четка за коса, крем за ръце и вазелин за устни.

Какво никога не можеш да намериш в дамската си чанта… Това, което търся… най-често ключовете за колата.

Любимият ти козметичен продукт е… Едно олио за тяло с брокатени частички. Изравнява тена на кожата и я прави естествено бляскава и хидратирана.

Как се грижиш за косата си? Мия я всеки ден. Използвам професионални шампоан и балсам и от време на време преди лягане я намазвам с кокосово масло да престои през нощта и на сутринта я измивам. Нищо по-специално.

Кой е козметичният продукт, който задължително те придружава на снимачната площадка… Вазелинът за устни.

Спорт или разходки… Важно е да се поддържа форма. В зависимост от настроението правя и едното, и другото.

За типичния моделски аутфит сме писали много, но има ли типичен и за актрисите… Мисля, че актрисите предпочитат да са по-естествени. Поне при мен е така. Когато е достатъчно интересно това, което правиш и което всъщност си, няма нужда от прекаляване с външния вид. Семплото е моето амплоа.

Избираш ли дрехи за съпруга си? Да, най-вече аз го обличам.

Най-важната дреха в мъжкия гардероб според теб е… Най-важното при мъжа е самият мъж, дрехите нямат значение, за това и Мартин също предпочита дънки, тениски и ризи.

Най-добрият бюти трик, който си научила по време на моделските ти пътувания е… Да си правя така нареченият “грим, без грим” и то за отрицателно време.

Кой е сетът ти за спешни случай, който нахлузваш в онези решителни евакуационни 5 минути, в които се бориш с времето… Черна рокля… имам в изобилие.

Без какво не отиваш на плаж? Като цяло не отивам на плаж.

Любима форма слънчеви очила? Без да звучи нескромно, почти всички ми отиват и за това имам много чифтове различни очила. Любим аксесоар са ми като цяло.

Ако се наложи да живееш само с три чифта обувки, то какви ще бъдат те? Ще бъдат едни кецове, едни кубинки иии още едни кецове.

Най-големият ти моден гаф е… Нямам. (смее се) Като малка правех гафове, сега вече не експериментирам много в тази посока и съответно е трудно да сгафя.

Важно ли е за теб от какви материали са създадени дрехите, които си купуваш? Да. Като цяло за мен е най-важно дрехите, които нося, да са ми удобни, съответно платът играе важна роля. А и кожата ми е чувствителна и не обича да се докосва до всичко.

Цветът, който преобладава в гардероба ти е… Черно и бяло… цял живот.

Кой е най-важният компонент за хубавия кадър/снимка? Лицето пред обектива е най-важният компонент.

Дизайнерът, който те вдъхновява е… Може би Александър Макуин ме е радвал най-много през годините, но не за да се обличам така, а защото дрехите му наистина приличат на изкуство.

Кой тренд задължително ще вкараш това лято в гардероба си? Още не съм направила този план.

Модата за теб е… Нещо на което със сигурност не робувам, но се възхищавам в много измерения.

Луиза Григорова се омъжи по кубинки

Луиза Григорова сподели непоказвани досега снимки от сватбата

Fashion GalleryHero Slider