Friday Fetish: Пет модни съвета, с които да посрещнем 2022 година със стил

Какво научихме през 2021 година за модата и как да приложим уроците, за да подобрим стила си.

Първият петък от новата година ни разделя между спомена за изминалата година и устремеността към поводите за забавление от новата. Още повече важи това за света на модата, в който обикновено сега настъпва времето да потърсим новите трендове и да подновим гардероба. Преди да го направите обаче, трябва да имате предвид тези няколко насоки от експертите.

CKunfiltered: Биляна Славейкова, Даниела Йорданова и денимът

Съвет номер едно – не вярвайте на всички модни съвети

Модата се променя и променя, но вашият стил няма нужда да го прави. През 2022 година ви съветваме да следите новите тенденции, но дотолкова, че да си избирате нови начини да погледнете на своя личен стил и гардероб. В модата няма правила и няма нужда да се подчинявате на ничий друг усет освен вашия собствен.

Елегантността вече се крие в комфорта

Ако пандемията ни научи на нещо, то това е, че добрата визия не винаги трябва да иска жертви. Удобството може да бъде също толкова стилно и елегантно, затова и няма нужда да правим компромис.

Не забравяйте да излезете от зоната си на комфорт

Не, не си противоречим с последните две, а само напомняме – модата е, за да се забавляваме с нея. Продължавайте да поддържате модната игра интересна и опитвайте нови неща дори когато вече сте създали основите на капсулния гардероб.

CKunfiltered: Да поговорим за деним

2022-ра е годината на смелите цветове

След като Pantone избра за цвят на годината такъв, който преди трудно бихме си представили, че ще носим на ежедневна база, те отвориха вратата към безкрайността, която цветната палитра предлага. Бъдете дръзки и смели и си позволете да привлечете вниманието към себе си.

И не забравяйте аксесоарите…

… Защото никой тоалет не е завършен без тях и защото сега повече от всякога имаме възможност да покажем характер и креативност чрез щурите чанти, обувки, шалове или слънчеви очила на пазара.

Пет трика за по-успешни зимни аутфити

tips