Съвети за есенния стил от професионален модел

Как да носим обемни пуловери, така че винаги да изглеждат стилно, и още полезни съвети директно от модните снимачни площадки.

Валерия Липоветски е модел с руски корени, но днес живее в Канада. Тя работи в модната индустрия още от тийнейджърските си години и благодарение на опита си е натрупала много стайлинг трикове.

В едно от последните й видеа, тя разкрива няколко съвета как да направим есенните си тоалети в пъти по-стилни.

С един от триковете си, например, тя дава по-структуриран вид на визията с дебел пуловер, което е вечното предизвикателство в зимните тоалети.

Валерия съветва да закрепим края на пуловера под сутиена си, вместо да го вкарваме в дънките си. Така силуетът е много по-красив и женствен, особено в комбинация с панталон или дънки с висока талия.

Киев е нейният моден подиум, а стилът й ни дава прекрасни идеи

В снимката по-долу пък ще я видите да прилага този трик, и то с блуза на съпруга си – което е още един съвет от нея. Според Вал в мъжкия гардероб можем да намерим също толкова попадения, колкото в дамския. Особено през студените сезони, когато дрехите и без това са по-дебели и обемисти и за двата пола.

Друг трик, с който подобряваме визията си през студените сезони, е да завържем колана на тренчкота си на гърба. Така платът се придърпва назад и придава стилен ефект, когато палтото е разкопчано.

Как да изберем стилно зимно палто, което ще носим с години

Вижте още от съветите й във видеото по-долу:

Правилният начин да носим дрехите си грешно

tips