Ел Фанинг – новата принцеса на фестивала в Кан

Ел Фанинг се появи на Филмовия фестивал в Кан с втора успешна визия.

Обикновено на Филмовия фестивал в Кан визиите на звездите включват пищни и елегантни рокли и точно с такива се появи тази година Ел Фанинг. Последният й аутфит се състоеше от красива рокля с винтидж мотиви в бебешко розово. Моделът беше на Валентино и много напомни на друга рокля в същия стил, носена на фестивала. А именно – роклята на Блейк Лайвли, която приличаше на тази от приказките за Пепеляшка.

Потребителите в интернет бързо напълниха социалните мрежи със сравнение на двете визии и обявиха Ел за новата “принцеса на фестивала”.

Наистина двете визии заслужено бяха сравнявани. Фанинг определено успя да очарова всички със стилния си избор. Още повече засили ефекта с прическата си от плитки и цветя.

Това не беше дори първата й визия за фестивала, с която очарова почитателите си. Предишната вечер тя се появи облечена в сатенена рокля на Диор с отново флорален елемент. Цветът пак беше в розовата гама, която очевидно звездата си е избрала тази година. През деня беше видяна в пастелен тоалет отново на Диор.

Селена Гомес и Тилда Суинтън откриха фестивала в Кан

Когато попитаха актрисата за избора й на дрехи тази година, тя каза, че за нея филмовият фестивал е мястото, на което се показват най-красивите рокли на света, затова и тя самата се е постарала с тоалета си. Не е очаквала сравнението с принцеса или с Блейк Лайвли, всъщност дори не е имала никаква конкретна визия, която искала да пресъздаде. Единствената й идея е била да подкрепи дизайнери жени, затова и смята да носи само такива рокли.

Разгледайте визията й в галерията. 

Снимки: Profimedia

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс очакват третото си дете