Един чифт бежови сандали в три визии за уикенда

Романтична визия за среща, лесна формула за аутфит за излизанията с приятелки и един тоалет, перфектен за стилна вечер навън.

Изчистени, но стилни и практични – бежовите сандали са почти задължителни за всяка колекция. Обичаме ги, заради практичността им и безкрайните опции за съчетаване. Достатъчно изчистени са, за да допълнят красивата вечерна рокля, но и са достатъчно изискани, за да отидем с тях и в офиса или във вечерния ресторант.

Сандалите в неутралния цвят са особено подходящи за миньончетата, защото бежовото измамва окото и създава илюзията за по-издължана фигура.

Блогърката Тес Монтгомъри показва няколко практични идеи за тоалети с обувките, като започва с визия с къси бели панталони с дебел колан за акцент, изчистен топ, допълнен от блейзър за студените вечери по време на излизанията.

След това ни вдъхновява да експериментираме с комбинацията от черно и бежово, като в нейния случай тя избира романтична рокля, перфектна за среща. Ако я носим през деня, можем да добавим към нея голяма сламена чанта и нежна прическа и тоалетът ни е готов за разходките до плажа.

По-спортен е последният тоалет с бял тишърт, широк деним и бейзболна шапка – носете го за излизанията на по кафе с приятелките или за пикник в парка.

С коя визия ще експериментирате вие първо?

tips