Дуа Липа не се страхува да бъде секси

Певицата Дуа Липа и малкият брат на Джиджи и Бела Хадид биват забелязвани често заедно, но никой от тях не е потвърдил връзката им още.

Французойките го наричат “Le Smoking” – гащеризона тип костюм, който Дуа Липа избра за концерта по повод Amazon Prime Day. Тази кройка често може да изглежда неестествено на тялото, но певицата успя да го носи съвсем успешно. Фигурата й пасна на изрязаното деколте и създаде много секси ефект.

Целият костюм беше обсипан с черни пайети със само няколко сатенени детайли, които придадоха на визията завършеност. Към роклята звездата добави изчистени токчета и черен чорапогащник на точки. Опушеният грим пък само усили сексапила на визията. (Разгледайте повече снимки от визията в галерията)

След концерта тя беше видяна за пореден път с Ануар Хадид. Камерите улавят интимни моменти между двамата вече няколко седмици. Никой от тях не потвърждава връзката им, но по всичко личи, че двамата са заедно.

Преди това Дуа Липа беше в дългогодишна връзка с Исаак Карю, но отношенията им не бяха стабилни и те често късаха и се събираха отново.

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery