Деколтето, което отива на всяка жена

Деколтето е онзи малък моден “трик”, който може да промени коренно цялата ви визия и да ви придаде както по-делови вид, така и по-сексапилен такъв.

Но когато избирате формата на деколтето, трябва да имате предвид редица фактори – на какво събитие/повод отивате, каква е фигурата ви и включително размерът на бюста, с какви бижута да го комбинирате и т.н.

Зимни рокли за всеки тип фигура

Оказва се, че има една форма, която е толкова универсална, че може да бъде носена от всяка жена. Да, става дума за квадратното деколте. Защо? Причината е много проста – тази форма е най-благоприятна, тъй като разкрива шията и деколтето по много нежен и деликатен начин, без да изглежда провокативно или пошло.

Освен това, тази форма е подходяща и за жени с по-малък бюст, които се притесняват, че изрязаното деколте не е за тях. Дамите с по-едър бюст пък може да се възползват от това, че вниманието не е насочено към гърдите им.

Парти рокли според типа на фигурата ни

Не на последно място, това деколте подчертава областта на шията и по-специално ключиците, които правят жената по-фина и женствена. Следователно, дори да имате по-пълна фигура, това деколте ще ви смали оптически.

Нека добавим и че тази форма позволява да се носят почти всякакви форми и дължини бижута. Е, убедихме ли ви с какво деколте да бъде следващата ви покупка?

Popular